20 надуваеми лодки задържаха митническите служители на ГКПП Капитан Андреево“

...
 20 надуваеми лодки задържаха митническите служители на ГКПП Капитан Андреево“
Коментари Харесай

Задържаха контрабандни надуваеми лодки на ГКПП „Капитан Андреево“, някои от тях – за мигранти

 

20 надуваеми лодки задържаха митническите чиновници на Граничен контролно-пропусквателен пункт „ Капитан Андреево “ при инспекции на товарен автомобил и на микробус. 

Случаите са в границите на взаимната интервенция против контрабандата на Агенция „ Митници “, Групово дело „ Гранична полиция “, Групово дело „ Борба с проведената престъпност “ и Националната организация по приходите.

На 9 юни на митнически пункт „ Капитан Андреево “ дошъл влекач с полуремарке с турска регистрация.

 Змия е ухапала и юноша на Витоша 2 мин. Змия е ухапала и юноша на Витоша  Рая Назарян е новият ръководител на 50-ото Народно заседание 5 мин. Рая Назарян е новият ръководител на 50-ото Народно заседание  20-годишна жена е в реанимация след захапване от змия в Кресна 2 мин. 20-годишна жена е в реанимация след захапване от змия в Кресна  Дете падна от третия етаж на жилищна постройка във Враца (СНИМКИ)   1 мин. Дете падна от третия етаж на жилищна постройка във Враца (СНИМКИ)    2 мин. " Парламент 50 ": Първо съвещание на новите 240 депутати   Във втория ден на Народно събрание: Николай Марков от „ Величие “ се закле като народен представител 3 мин. Във втория ден на Народно събрание: Николай Марков от „ Величие “ се закле като народен представител  Змия е ухапала и юноша на Витоша 2 мин. Змия е ухапала и юноша на Витоша  Рая Назарян е новият ръководител на 50-ото Народно заседание 5 мин. Рая Назарян е новият ръководител на 50-ото Народно заседание  20-годишна жена е в реанимация след захапване от змия в Кресна 2 мин. 20-годишна жена е в реанимация след захапване от змия в Кресна  Дете падна от третия етаж на жилищна постройка във Враца (СНИМКИ)   1 мин. Дете падна от третия етаж на жилищна постройка във Враца (СНИМКИ)    2 мин. " Парламент 50 ": Първо съвещание на новите 240 депутати   Във втория ден на Народно събрание: Николай Марков от „ Величие “ се закле като народен представител 3 мин. Във втория ден на Народно събрание: Николай Марков от „ Величие “ се закле като народен представител

Водачът, който бил турски жител, показал пред митническите чиновници документи за транспортирания товар - персонално имущество, от Турция за Германия.

По метода „ разбор на риска “ транспортното средство е ориентирано за щателна митническа инспекция, в това число с рентгенова инсталация, при която са маркирани необикновени плътности в товарното помещение.

Някои от тях били в багажника

При последвалия физически надзор били открити 16 огромни пакета, в които са намерини надуваеми гумени лодки с размери 3 на 8 метра. 

Контрабандната стока е конфискувана. На водача е формиран акт по Закона за митниците за опит да бъдат пренесени артикули през държавната граница без знанието и разрешението на митническите органи.  

При различен случай, на 31.05.2024 година, по време на тридневно практическо образование с присъединяване на чиновници от разнообразни правоприлагащи институции на Англия по взаимна стратегия за продан, фокусирана върху усилването на граничната сигурност, са открити още четири лодки.

Не може да се чака следствието да докара до ограничение на средствата от Европейски Съюз за Атина

На пункта дошъл товарен микробус с турска регистрация, лидерът - български жител, заявил, че транспортира 45 колета, разказани в митническите документи като артикули, доставени по море и въздухоплавателни средства, от Турция за Франция.

Превозното средство е селектирано за щателна митническа инспекция, в това число с рентгенова инсталация.

Продължи да четеш  
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР